HTC Desire V T328w

HTC Desire V T328W 40%
Deze telefoon is niet op voorraad
Desire V T328w: Android 4.0, 5 megapixel camera, dun, 3G/HSUPA, Dual SIM, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Desire V T328w een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze HTC, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Desire V T328w:

Wil je meer weten over de HTC Desire V T328w? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De HTC Desire V T328w is een Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 114 gram. Met een dikte van 9 millimeter is het toestel niet te dik. Deze HTC wordt aangedreven door een Qualcomm MSM7227A Snapdragon chip met een 1,0 GHz Single-Core processor.

De Desire V T328w beschikt over een 5 megapixel camera.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Niet te dik met 9 millimeter
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Desire V T328w ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Desire V T328w heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Desire V T328w is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De HTC Desire V T328w kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Meer specificaties van de HTC Desire V T328w
Heb je een vraag over de HTC Desire V T328w dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel