HTC Flyer 16GB WiFi

HTC Flyer 16GB 45%
Deze tablet is niet op voorraad
Flyer 16GB WiFi: Android 3, 420 gram, 5 megapixel camera, 2G, WiFi, 7 inch, TVDPI scherm

De HTC Flyer 16GB WiFi is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de HTC Flyer 16GB WiFi:

Ook voor beste HTC Flyer 16GB WiFi tablet informatie kun je hier terecht! De Flyer 16GB WiFi is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Flyer 16GB WiFi kunt overzien.

De HTC Flyer 16GB WiFi is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 420 gram. De HTC Flyer 16GB WiFi wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon MSM8255T chip met deze core verdeling 1,5 GHz Single-Core.

De Flyer 16GB WiFi beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1470 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • GPS
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3.3 (Gingerbread) met upgrade naar 3.2
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen of smssen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Flyer 16GB WiFi ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Flyer 16GB WiFi kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Flyer 16GB WiFi . Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Flyer 16GB WiFi is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De HTC Flyer 16GB WiFi kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 170 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 3 (Honeycomb) is speciaal gemaakt voor tablets, met ondersteuning tot grotere schermen. Inmiddels is de hoofdversie (versie 4) al een paar keer geupdate en verbeterd. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van de vorig versie.
Android 3

Meer specificaties van de HTC Flyer 16GB WiFi
Heb je een vraag over de HTC Flyer 16GB WiFi dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel