Huawei Ascend G700 Dual SIM

Huawei Huawei G700 5.0inch IPS HD Screen MTK6589 Quad Core Smartphone 2GB/8GB 8.0MP Camera 3G/GPS Multiple Languages - Black 8GB 55%
Deze telefoon is niet op voorraad
Ascend G700 Dual SIM: Android 4.2, 8 megapixel camera, quad-core, dun, 3G/HSPA+, 2GB RAM, Dual SIM, 5.0 inch, HD scherm (293 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Ascend G700 Dual SIM een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Huawei, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Huawei De Huawei Ascend G700 Dual SIM scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei Ascend G700 Dual SIM:

Wil je meer weten over de Huawei Ascend G700 Dual SIM? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Huawei Ascend G700 Dual SIM is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 160 gram. Met een dikte van 8.9 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Huawei wordt aangedreven door een MediaTek MT6589 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Ascend G700 Dual SIM beschikt over een 8 megapixel camera. De selfiecamera van 1,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2150 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Ascend G700 Dual SIM ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Ascend G700 Dual SIM heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ascend G700 Dual SIM is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Huawei Ascend G700 Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Huawei Ascend G700 Dual SIM
Heb je een vraag over de Huawei Ascend G700 Dual SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel