Huawei Ascend Mate 7 64GB

HUAWEI Ascend Mate 7 64GB Gold 64%
Deze telefoon is niet op voorraad
Ascend Mate 7 64GB: Android 4.4, 12.8 megapixel camera, octa-core, dun, HSDPA, 2GB RAM, 6.0 inch, HD scherm (367 ppi)

De Ascend Mate 7 64GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Huawei in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei Ascend Mate 7 64GB:

Wij hebben alle specificaties van de Huawei Ascend Mate 7 64GB je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Huawei Ascend Mate 7 64GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 185 gram. Met een dikte van 7.9 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Huawei wordt aangedreven door een Huawei HiSilicon KIRIN925 chip met deze core verdeling 1,8 GHz Quad-Core + 1,3 GHz Quad-Core.

De Ascend Mate 7 64GB beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 216 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 12,8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • Octa-core processor
 • Niet te dik met 7.9 millimeter
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • Met een 4100 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Huawei Ascend Mate 7 64GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties Met de Ascend Mate 7 64GB kun je internetten via HSDPA. Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor UMTS(3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Huawei Ascend Mate 7 64GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ascend Mate 7 64GB is geen probleem.

  Met een opslag van 64GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,0 inch touchscreen. De Huawei Ascend Mate 7 64GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 367 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Besturingssysteem

  Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
  Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
  Android 4.4 Kitkat

  Meer specificaties van de Huawei Ascend Mate 7 64GB
  Heb je een vraag over de Huawei Ascend Mate 7 64GB dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel