Huawei Ascend P6 8GB

Huawei Ascend P6 8GB Black 58%
Ascend P6 8GB: Android 4.2, juli 2013, 8 megapixel camera, quad-core, erg dun, HSDPA/4G, 2GB RAM, 4.7 inch, HD scherm (312 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Ascend P6 8GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Huawei, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Huawei De Huawei Ascend P6 8GB scoort 4.2 uit 5 gebaseerd op 8 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei Ascend P6 8GB:

Wil je meer weten over de Huawei Ascend P6 8GB? Wij hebben alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Huawei Ascend P6 8GB is gelanceerd in juli 2013. De smartphone wordt geleverd met een 4,7 inch scherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels.

Deze Huawei wordt aangedreven door een Huawei K3V2 HiSilicon Hi3620 chip met een 1,5 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 2048 MB bedraagt. Met een dikte van 6 millimeter is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze.

De Ascend P6 8GB beschikt over een 8 megapixel camera. De selfie camera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • quad-core processor
  • Erg dun met 6 millimeter
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Ascend P6 8GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Ascend P6 8GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Huawei Ascend P6 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).
Android 4.2

Meer specificaties van de Huawei Ascend P6 8GB
Heb je een vraag over de Huawei Ascend P6 8GB dan kun je deze hier stellen