Huawei Ascend X

Huawei Ascend X 37%
Deze telefoon is niet op voorraad
Ascend X: Android 2.2, 5 megapixels, dun, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.1 inch

De Huawei Ascend X is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Huawei.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei Ascend X:

Voor het voordeligste aanbod Huawei Ascend X GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Huawei telefoons waaronder de Ascend X.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei Ascend X kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Huawei Ascend X is een Android 2.2 (Froyo)-smartphone met een gewicht van 142 gram. De Huawei Ascend X wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1 GHz Single-Core.

De Ascend X beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 121,9 x 57,9 x 9,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 280 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Niet te dik met 9.9 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Ascend X ondersteunt diverse netwerken. Met de Ascend X kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 480 minuten.

Besturingssysteem


Android 2.2 (Froyo) is een oude versie van Android tot nu toe. Door Android heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden.
Android 2.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Ascend X heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ascend X is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Ascend X is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Huawei Ascend X beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4.1 inch touchscreen. De Huawei Ascend X kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 227 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Huawei Ascend X
Heb je een vraag over de Huawei Ascend X dan kun je deze hier stellen