Huawei H60-L02 Mulan

Huawei H60-L02 Mulan 60%
Deze telefoon is niet op voorraad
H60-L02 Mulan: Android 4.4, 13 megapixel camera, octa-core, HSPA+/4G, 3GB RAM, 5.0 inch, HD scherm (440 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de H60-L02 Mulan een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Huawei, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei H60-L02 Mulan:

Wil je meer weten over de Huawei H60-L02 Mulan? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Huawei H60-L02 Mulan is een touchscreen telefoon De Huawei H60-L02 Mulan wordt aangedreven door een Huawei HiSilicon KIRIN920 chip met een 1,3 GHz Octa-Core processor.

De H60-L02 Mulan beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Voldoende werkgeheugen (3 GB)

Minpunten

  • Met een 2460 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei H60-L02 Mulan ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei H60-L02 Mulan heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Uitbreidbaar geheugen: onbekend. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de H60-L02 Mulan is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Huawei H60-L02 Mulan kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 440 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Huawei H60-L02 Mulan
Heb je een vraag over de Huawei H60-L02 Mulan dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel