Huawei P8 Lite

HUAWEI P8 Lite () -plus  pakket 55%
P8 Lite: Android 5, 13 megapixel camera, octa-core 64-bit, dun, HSPA+/4G+, 5.0 inch, HD scherm (293 ppi)

De Huawei P8 Lite is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Huawei.
Huawei De Huawei P8 Lite scoort 4 uit 5 gebaseerd op 8 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei P8 Lite:

De Huawei P8 Lite is een touchscreen telefoon met een gewicht van 131 gram. Met een dikte van 7.7 millimeter is het toestel niet te dik. De Huawei P8 Lite wordt aangedreven door een Huawei HiSillicon Kirin 620 64-bit chip met deze core verdeling 1,2 GHz Octa-Core.

De P8 Lite beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • 64-bit Octa-core processor
  • Niet te dik met 7.7 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 2200 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei P8 Lite ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei P8 Lite heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de P8 Lite is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Huawei P8 Lite kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.
Android 5.0

Meer specificaties van de Huawei P8 Lite
Heb je een vraag over de Huawei P8 Lite dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Huawei P8 Lite los toestel kopen