Ice phone Mini Dual SIM

ICE PHONE Mini (3.5 ) Smartphone Android 4.2 Zwart Zwart Zwart 38%
Mini Dual SIM: Android 4.2, dual-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 3.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Mini Dual SIM een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Ice phone, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Ice phone De Ice phone Mini Dual SIM scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Ice phone Mini Dual SIM:

Voor het voordeligste aanbod Ice phone Mini Dual SIM GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Ice phone telefoons waaronder de Mini Dual SIM.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Ice phone Mini Dual SIM kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Ice phone Mini Dual SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 145 gram. De Ice phone Mini Dual SIM wordt aangedreven door een MTK6572M chip met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De Mini Dual SIM beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 114 x 62 x 12,5 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • Dual-core processor
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
 • Iets te dik met 12.5 millimeter
 • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Ice phone Mini Dual SIM ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Mini Dual SIM kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Ice phone Mini Dual SIM heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Mini Dual SIM is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Mini Dual SIM is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Ice phone Mini Dual SIM beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Ice phone Mini Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 164 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Ice phone Mini Dual SIM
Heb je een vraag over de Ice phone Mini Dual SIM dan kun je deze hier stellen


Ice phone Mini Dual SIM los toestel kopen