Intenso TAB 824

TAB 824 40%
Deze tablet is niet op voorraad
TAB 824: Android 4.1, 430 gram, dual-core, 2G, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de TAB 824 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Intenso, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Intenso TAB 824:

Ook voor beste Intenso TAB 824 tablet informatie kun je hier terecht! De TAB 824 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Intenso TAB 824 kunt overzien.

De Intenso TAB 824 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 430 gram. De Intenso TAB 824 wordt aangedreven door een ARM Cortex-A9 chip met deze core verdeling 1,6 GHz Dual-Core.

De TAB 824 beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Intenso TAB 824 ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de TAB 824 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Intenso TAB 824 . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de TAB 824 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Intenso TAB 824 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 160 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Intenso TAB 824
Heb je een vraag over de Intenso TAB 824 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel