IT-WORKS/Delium TM901

Er zijn veel negatieve recensies geplaatst. We raden aan om een andere tablet te zoeken
IT-WORKS tablet TM901 37%
Deze tablet is niet op voorraad
TM901: Android 4.0, 630 gram, 2G, WiFi, 9.7 inch, MDPI scherm

IT-WORKS/Delium De IT-WORKS/Delium TM901 scoort 1.4 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de IT-WORKS/Delium TM901
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

zonde van het geld.???

Totaal
1 van 5
Snelheid
1
Gebruiksgemak
1
Mogelijkheden
1
Schermkwaliteit
1
Design
1
beoordeeld door | | IT-WORKS/Delium TM901
zeer traag en een heel slecht wifi ontvangst...met andere woorden zonde van het geld

Drama

Totaal
1.8 van 5
Snelheid
1
Gebruiksgemak
2
Mogelijkheden
3
Schermkwaliteit
1
Design
2
beoordeeld door | | IT-WORKS/Delium TM901
De tm 901 gekocht bij bcc De Wall in december 2012. Snel raakte ik teleurgesteld door de trage bediening van het scherm en de slechte ontvangst van de Wifi antenne. Zelfs staande naast mijn Wifi router, had ik soms geen of nauwelijks bereik. Het aansluiten van een keyboard leverde een wat vlottere bediening op en pluspunt was ook de uitvoer naar Tv via Mini Hdmi. Toen echter er binnen korte tijd er spontaan 3 stukjes van de zijkant afvielen, was voor mij de maat vol. Bcc verleende prima service, mocht de tablet omruilen voor een IPad mini met bijbetaling.

Martin Knot

IT-WORKS TM901

Totaal
2.4 van 5
Snelheid
2
Gebruiksgemak
3
Mogelijkheden
3
Schermkwaliteit
2
Design
2
beoordeeld door | | IT-WORKS/Delium TM901
Ik zocht een tablet om op de bank te kunnen surfen, Face-booken, krant lezen en dergelijke. Normale toepassingen die geen bijzondere prestaties van vragen.
Na aanschaf heb ik het volgende ervaren:
Het touchscreen is best vervelend traag. Het lijkt of je in slow motion tikt en soms reageert het helemaal niet. Je moet dan een behoorlijk vingeroppervlak op het scherm plaatsen.
De vooraf geïnstalleerde webbrowser is ronduit ---. Traag als dikke ----- en nauwelijks werkbaar. Met Google Chrome verloopt internetten stukken beter, durf het zelfs prettig te noemen.
Schermkwaliteit is wat mij betreft prima. Uiteraard geen HD, maar dat stond ook niet op de verpakking en daar heb ik hem ook niet voor gekocht.
Van de camera hoef je helemaal niets te verwachten. Elke foto ziet eruit alsof het mistig is in huis. Gelukkig vind ik dat ook niet belangrijk.
Accu gaat bij normaal gebruik een dag of 2 mee. Dan lopen we er dus niet de hele dag mee in de hand.
Opladen duurt behoorlijk lang met bijgeleverde oplader, reken maar op een uur of 6. Met 's nachts opladen bespaar je je dus een hoop ellende.
Ziggo tv draaide er in eerste instantie niet op. Na onderzoek bleek het apparaat van fabriekswege "geroot" te zijn. Met een app genaamd "Superuser" kun je dit ongedaan maken en draait ook de Ziggo tv app gewoon op deze tablet.
Het design: Tja, het is een doosje met een beeldscherm wat er niet bepaald gelikt uit ziet en waar zo te zien weinig moeite voor is gedaan.
Conclusie: Voor de 150 euro koop je een werkende tablet, leuk voor eenvoudige dingetjes op de bank of op het toilet, maar verwacht geen wonderen. Probeer er geen grote verhalen of opstellen op te typen, daar is het touchscreen niet geschikt voor. Vervang de standaard webbrowser onmiddelijk voor Chrome of een andere snellere browser. Maak er nooit een foto mee. Een ruwe schets met potlood ziet er beter uit.
Maar voor 150 euro is 'ie best handig...

Origineel geplaatst op
Gekuist

niet kopen

Totaal
0.2 van 5
Snelheid
0
Gebruiksgemak
1
Mogelijkheden
0
Schermkwaliteit
0
Design
0
beoordeeld door | | IT-WORKS/Delium TM901
ik had gehoord dat het best een leuk tablet was voor een jongen van 11, maar hij loopt alleen maar vast ,,,je kan er niks mee doen de toetsen moet je echt goed aan tikken ,, en de snelheid valt ook tegen ,,nee geen aanrader ,dus niet kopen
Origineel geplaatst op

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de TM901 vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design