Jiayu G4 Advanced 32GB

JIAYU G4 Advanced 17%
Deze telefoon is niet op voorraad
G4 Advanced 32GB: Android 4.1, 13 megapixels, quad-core, Smartphone, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2e camera, 4.7 inch, scherp XHDPI scherm (312 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de G4 Advanced 32GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Jiayu, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Jiayu De Jiayu G4 Advanced 32GB scoort 4.6 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Jiayu G4 Advanced 32GB:

Voor het voordeligste aanbod Jiayu G4 Advanced 32GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Jiayu telefoons waaronder de G4 Advanced 32GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Jiayu G4 Advanced 32GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen (Onder voorbehoud)

De Jiayu G4 Advanced 32GB is een typische touchscreen telefoon
De G4 Advanced 32GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit moet zeker mooie foto's opleveren.

De afmetingen van de telefoon moeten we nog opmeten. De standbytijd bedraagt naar schatting 240 uur. We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 4.1 (Jelly Bean)
  • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Jiayu G4 Advanced 32GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de G4 Advanced 32GB kun je razendsnel internetten via HSDPA. Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor UMTS(3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Jiayu G4 Advanced 32GB heeft deze geheugen specificaties: 2048 MB werkgeheugen,uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de G4 Advanced 32GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De G4 Advanced 32GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Jiayu G4 Advanced 32GB beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Jiayu G4 Advanced 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Jiayu G4 Advanced 32GB
Heb je een vraag over de Jiayu G4 Advanced 32GB dan kun je deze hier stellen