Kingzone K1 Turbo 2GB 16GB

KingZone Omes -  K1  Turbo - Octacore - 2G - 16G - 14MP 63%
Deze telefoon is niet op voorraad
K1 Turbo 2GB 16GB: Android 4.2, 14.2 megapixel camera, octa-core, erg dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, Dual SIM, 5.5 inch, HD scherm (401 ppi)

De K1 Turbo 2GB 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Kingzone in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Kingzone De Kingzone K1 Turbo 2GB 16GB scoort 5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Kingzone K1 Turbo 2GB 16GB:

Wij hebben alle specificaties van de Kingzone K1 Turbo 2GB 16GB je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Kingzone K1 Turbo 2GB 16GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 186 gram. Met een dikte van 6.8 millimeter is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze. Deze Kingzone wordt aangedreven door een MediaTek MT6592 chip met een 1,7 GHz Octa-Core processor.

De K1 Turbo 2GB 16GB beschikt over een 14,2 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 390 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 14,2 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • Erg dun met 6.8 millimeter
  • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 2500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Kingzone K1 Turbo 2GB 16GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Kingzone K1 Turbo 2GB 16GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de K1 Turbo 2GB 16GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Kingzone K1 Turbo 2GB 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 401 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Kingzone K1 Turbo 2GB 16GB
Heb je een vraag over de Kingzone K1 Turbo 2GB 16GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel