Leagoo Lead 5 Dual Sim 8GB

Leagoo Lead 5 Dual Sim 8GB zwart 57%
Deze telefoon is niet op voorraad
Lead 5 Dual Sim 8GB: Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Lead 5 Dual Sim 8GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Leagoo, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Leagoo Lead 5 Dual Sim 8GB:

Voor het voordeligste aanbod Leagoo Lead 5 Dual Sim 8GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Leagoo telefoons waaronder de Lead 5 Dual Sim 8GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Leagoo Lead 5 Dual Sim 8GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Leagoo Lead 5 Dual Sim 8GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 145 gram. De Leagoo Lead 5 Dual Sim 8GB wordt aangedreven door een MediaTek MTK6582 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De Lead 5 Dual Sim 8GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 143,4 x 71 x 7,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 3,15 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 7.9 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Leagoo Lead 5 Dual Sim 8GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Lead 5 Dual Sim 8GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 960 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Leagoo Lead 5 Dual Sim 8GB heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lead 5 Dual Sim 8GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Lead 5 Dual Sim 8GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Leagoo Lead 5 Dual Sim 8GB beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 3,15 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Leagoo Lead 5 Dual Sim 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 196 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Leagoo Lead 5 Dual Sim 8GB
Heb je een vraag over de Leagoo Lead 5 Dual Sim 8GB dan kun je deze hier stellen