Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB

Lenovo LENOVO Golden Warrior Note 8 A936 4G Smartphone 6.0-inch 1.7GHz Octa-core Android 4.4.4 1GB/8GB - Black 8GB 55%
Deze telefoon is niet op voorraad
Golden Warrior Note 8 A936 8GB: Android 4.4, 13 megapixel camera, octa-core, dun, HSDPA, 1GB RAM, Dual SIM, 6.0 inch, XHDPI scherm (244 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Golden Warrior Note 8 A936 8GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Lenovo, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB:

Wij hebben alle specificaties van de Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 190 gram. Met een dikte van 7 millimeter is het toestel niet te dik. De Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB wordt aangedreven door een MediaTek MTK6592 chip met een 1,7 GHz Octa-Core processor.

De Golden Warrior Note 8 A936 8GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 220 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • Niet te dik met 7 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Met een 3300 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Golden Warrior Note 8 A936 8GB is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,0 inch touchscreen. De Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Met 244 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB
Heb je een vraag over de Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel