Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB

Lenovo LENOVO Golden Warrior Note 8 A936 4G Smartphone 6.0-inch 1.7GHz Octa-core Android 4.4.4 1GB/8GB - Black 8GB 67%
Deze telefoon is niet op voorraad
Golden Warrior Note 8 A936 8GB: Android 4.4, 13 megapixels, octa-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 6 inch, scherp XHDPI scherm (244 ppi)

De Golden Warrior Note 8 A936 8GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Lenovo in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB:

Voor het voordeligste aanbod Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Lenovo telefoons waaronder de Golden Warrior Note 8 A936 8GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 190 gram. De Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB wordt aangedreven door een MediaTek MTK6592 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,7 GHz Octa-Core.

De Golden Warrior Note 8 A936 8GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 160 x 90 x 7 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 220 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • Niet te dik met 7 millimeter
  • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Golden Warrior Note 8 A936 8GB kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Golden Warrior Note 8 A936 8GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Golden Warrior Note 8 A936 8GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6 inch touchscreen. De Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Met 244 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB
Heb je een vraag over de Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 8GB dan kun je deze hier stellen