Lenovo IdeaPhone K900

Lenovo IdeaPhone K900 Orange 65%
Deze telefoon is niet op voorraad
IdeaPhone K900: Android 4.2, 13 megapixel camera, quad-core, erg dun, 3G/HSPA+, 2GB RAM, 5.5 inch, HD scherm (400 ppi)

De IdeaPhone K900 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Lenovo in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo IdeaPhone K900:

Wil je meer weten over de Lenovo IdeaPhone K900? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Lenovo IdeaPhone K900 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 162 gram. Met een dikte van 6.9 millimeter is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze. De Lenovo IdeaPhone K900 wordt aangedreven door een Intel Atom Z2580 chip met een 2 GHz Quad-Core processor.

De IdeaPhone K900 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2,1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 750 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Erg dun met 6.9 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Met een 3140 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo IdeaPhone K900 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo IdeaPhone K900 heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de IdeaPhone K900 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Lenovo IdeaPhone K900 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 400 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Lenovo IdeaPhone K900
Heb je een vraag over de Lenovo IdeaPhone K900 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel