Lenovo Lemon X3 32GB 2GB

Lenovo Lenovo X3 Android 5.1 MSM8992 Hexa-Core 4G Phone w/ 5.5 72%
Deze telefoon is niet op voorraad
Lemon X3 32GB 2GB: Android 5.1, 21.5 megapixel camera, hexa-core 64-bit, dun, HSDPA, 2GB RAM, 5.5 inch, HD scherm (400 ppi)

De Lemon X3 32GB 2GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Lenovo in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo Lemon X3 32GB 2GB:

Wil je meer weten over de Lenovo Lemon X3 32GB 2GB? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Lenovo Lemon X3 32GB 2GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 175 gram. Met een dikte van 9.3 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Lenovo wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 808 MSM8992 32/64-bit chip met deze core verdeling 1,82 GHz Dual-Core + 1,82 GHz Quad-Core.

De Lemon X3 32GB 2GB beschikt over een 21,5 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 21,5 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Hexa-core processor
  • Niet te dik met 9.3 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Met een 3600 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo Lemon X3 32GB 2GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo Lemon X3 32GB 2GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lemon X3 32GB 2GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar leuke filmpjes.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Lenovo Lemon X3 32GB 2GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 400 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de Lenovo Lemon X3 32GB 2GB
Heb je een vraag over de Lenovo Lemon X3 32GB 2GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel