Lenovo Lephone K860

LENOVO Lephone K860 34%
Deze telefoon is niet op voorraad
Lephone K860: Android 4.0, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Lephone K860 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Lenovo, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo Lephone K860:

Voor het voordeligste aanbod Lenovo Lephone K860 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Lenovo telefoons waaronder de Lephone K860.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenovo Lephone K860 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Lenovo Lephone K860 is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 193 gram. De Lenovo Lephone K860 wordt aangedreven door een Samsung Exynos 4412 chip met deze core verdeling 1,4 GHz Quad-Core.

De Lephone K860 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 143,5 x 74 x 9,6 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.6 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo Lephone K860 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Lephone K860 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo Lephone K860 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lephone K860 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Lephone K860 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Lenovo Lephone K860 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Lenovo Lephone K860 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Lenovo Lephone K860
Heb je een vraag over de Lenovo Lephone K860 dan kun je deze hier stellen