Lenovo LePhone S890

Lenovo LePhone S890 1GB 44%
Deze telefoon is niet op voorraad
LePhone S890: Android 4.0, 8 megapixels, dual-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de LePhone S890 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Lenovo, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo LePhone S890:

Voor het voordeligste aanbod Lenovo LePhone S890 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Lenovo telefoons waaronder de LePhone S890.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenovo LePhone S890 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Lenovo LePhone S890 is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 174 gram. De Lenovo LePhone S890 wordt aangedreven door een MediaTek MTK6577 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De LePhone S890 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 143 x 74,2 x 9,3 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.3 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo LePhone S890 ondersteunt 900, 1800, 2100 Mhz netwerken. Met de LePhone S890 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo LePhone S890 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de LePhone S890 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De LePhone S890 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Lenovo LePhone S890 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Lenovo LePhone S890 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 220 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Lenovo LePhone S890
Heb je een vraag over de Lenovo LePhone S890 dan kun je deze hier stellen