Lenovo Phab Plus

Lenovo Lenovo PHAB Plus 4G Phablet 67%
Deze telefoon is niet op voorraad
Phab Plus: Android 5, 12.8 megapixel camera, octa-core 64-bit, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), Dual SIM, 6.8 inch, HD scherm (324 ppi)

De Phab Plus is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Lenovo in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo Phab Plus:

De Lenovo Phab Plus wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Lenovo Phab Plus is een Android 5 (Lollipop) Vibe UI-smartphone met een gewicht van 220 gram. Met een dikte van 7.6 millimeter is het toestel niet te dik. De Lenovo Phab Plus wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939 64-bit chip met deze core verdeling 1,5 GHz Octa-Core.

De Phab Plus beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 268 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • 64-bit Octa-core processor
  • Niet te dik met 7.6 millimeter
  • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een 3500 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo Phab Plus ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo Phab Plus heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Phab Plus is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,8 inch touchscreen. De Lenovo Phab Plus kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Met 324 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.
Android 5.0

Meer specificaties van de Lenovo Phab Plus
Heb je een vraag over de Lenovo Phab Plus dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel