Lenovo Sisley S90

Lenovo Lenovo S90 5.0 Android Smartphone Quad Core 13MP+8MP Cam 4G FDD LTE 54%
Deze telefoon is niet op voorraad
Sisley S90: Android 4.4, 13 megapixel camera, quad-core, erg dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 1GB RAM, Dual SIM, 5.0 inch, XHDPI scherm (293 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Sisley S90 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Lenovo, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo Sisley S90:

Wij hebben alle specificaties van de Lenovo Sisley S90 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Lenovo Sisley S90 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 129 gram. Met een dikte van 6.9 millimeter is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze. Deze Lenovo wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 64-bit chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Sisley S90 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 132 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Erg dun met 6.9 millimeter
  • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 2300 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo Sisley S90 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB)Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Sisley S90 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Lenovo Sisley S90 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Met 293 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Lenovo Sisley S90
Heb je een vraag over de Lenovo Sisley S90 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel