Lenovo Vibe K5

Lenovo K5 Or 69%
Deze telefoon is niet op voorraad
Vibe K5: Android 5.1, 13 megapixel camera, octa-core 64-bit, dun, HSDPA, 2GB RAM, Dual SIM, 5.0 inch, HD scherm (293 ppi)

De Vibe K5 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Lenovo in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Lenovo De Lenovo Vibe K5 scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo Vibe K5:

Wil je meer weten over de Lenovo Vibe K5? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Lenovo Vibe K5 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 142 gram. Met een dikte van 8 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Lenovo wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 415 64-bit chip met een 1,5 GHz Octa-Core processor.

De Vibe K5 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • 64-bit Octa-core processor
  • Niet te dik met 8 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2750 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo Vibe K5 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo Vibe K5 heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Vibe K5 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Lenovo Vibe K5 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de Lenovo Vibe K5
Heb je een vraag over de Lenovo Vibe K5 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel