Lenovo Yoga 2 LTE 16GB 4.4

Lenovo Yoga Tablet 2 59427160 LTE 16GB 4.4 55%
Deze tablet is niet op voorraad
Yoga 2 LTE 16GB 4.4: Android 4.4, 420 gram, 8 megapixel camera, quad-core, HSDPA, 2GB RAM, WiFi, 8 inch, XHDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Yoga 2 LTE 16GB 4.4 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Lenovo, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Lenovo Yoga 2 LTE 16GB 4.4:

Ook voor beste Lenovo Yoga 2 LTE 16GB 4.4 tablet informatie kun je hier terecht! De Yoga 2 LTE 16GB 4.4 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenovo Yoga 2 LTE 16GB 4.4 kunt overzien.

De Lenovo Yoga 2 LTE 16GB 4.4 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 420 gram. Deze Lenovo wordt aangedreven door een Intel Atom Z3745 chip met een 1,33 GHz Quad-Core processor.

De Yoga 2 LTE 16GB 4.4 beschikt over een 8 megapixel camera. De selfiecamera van 1,6 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,6 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Met een accu van 6400 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo Yoga 2 LTE 16GB 4.4 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo Yoga 2 LTE 16GB 4.4 heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Yoga 2 LTE 16GB 4.4 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Lenovo Yoga 2 LTE 16GB 4.4 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1200 x 1920 pixels. Met 283 pixels per inch is het XHDPI (eXtra High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Lenovo Yoga 2 LTE 16GB 4.4
Heb je een vraag over de Lenovo Yoga 2 LTE 16GB 4.4 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel