LG E906 Jil Sander Edition

LG E906 Jil Sander Edition 36%
Deze telefoon is niet op voorraad
E906 Jil Sander Edition: Windows Phone 7.5, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.8 inch, scherp XHDPI scherm (246 ppi)

De LG E906 Jil Sander Edition is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG E906 Jil Sander Edition:

Voor het voordeligste aanbod LG E906 Jil Sander Edition GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de E906 Jil Sander Edition.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG E906 Jil Sander Edition kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG E906 Jil Sander Edition is een Windows Phone 7.5 Mango-smartphone met een gewicht van 157 gram. De LG E906 Jil Sander Edition wordt aangedreven door een Qualcomm QSD8650 Snapdragon chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,0 GHz Single-Core.

De E906 Jil Sander Edition beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 123 x 62 x 12 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Windows Phone 7.5 Mango
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 12 millimeter
  • Geheugen is niet uitbreidbaar of onbekend
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG E906 Jil Sander Edition ondersteunt diverse netwerken. Met de E906 Jil Sander Edition kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 420 minuten.

Besturingssysteem

Windows Phone 7.5 (Mango) is de nieuwste versie van Windows Phone voor de GSM. In windows Windows Phone 7.5 (Mango) draait Windows Internet Explorer 9. Adobe Flash wordt bij de release nog niet ondersteund, ook zal Silverlight in de browser niet werken.
Windows Phone 7.5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de E906 Jil Sander Edition is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De E906 Jil Sander Edition is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG E906 Jil Sander Edition beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,8 inch touchscreen. De LG E906 Jil Sander Edition kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 246 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG E906 Jil Sander Edition
Heb je een vraag over de LG E906 Jil Sander Edition dan kun je deze hier stellen