LG G Pad 8.3 4G LTE V507L

V507L G Pad 8.3 4G LTE White 64%
Deze tablet is niet op voorraad
G Pad 8.3 4G LTE V507L: Android 4.2, met update naar 4.4.2, 338 gram, 5 megapixel camera, QWERTY, Snapdragon 600, quad-core, HSPA+, 2GB RAM, WiFi, 8.3 inch, XHD scherm

De G Pad 8.3 4G LTE V507L is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze mobiele telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze LG in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de LG G Pad 8.3 4G LTE V507L:

Ook voor beste LG G Pad 8.3 4G LTE V507L tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de LG G Pad 8.3 4G LTE V507L kunt overzien.

De LG G Pad 8.3 4G LTE V507L is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 338 gram. Deze LG wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 600 chip met een 1,7 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 2048 MB bedraagt.

De G Pad 8.3 4G LTE V507L beschikt over een 5 megapixel camera. De selfie camera van 1,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Verder beschikt deze tablet over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 4.4.2
  • 5 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • quad-core processor
  • GPS
  • HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Met een 4600 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG G Pad 8.3 4G LTE V507L ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG G Pad 8.3 4G LTE V507L heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8,3 inch touchscreen. De LG G Pad 8.3 4G LTE V507L kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Met 273 pixels per inch is het eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 4.4.2.

Meer specificaties van de LG G Pad 8.3 4G LTE V507L
Heb je een vraag over de LG G Pad 8.3 4G LTE V507L dan kun je deze hier stellen