LG G Pro 2 D838

LG G Pro 2 D830 70%
Deze telefoon is niet op voorraad
G Pro 2 D838: Android 4.4, 13 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 3GB RAM, 5.9 inch, HD scherm (373 ppi)

De G Pro 2 D838 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze LG in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG G Pro 2 D838:

Wil je meer weten over de LG G Pro 2 D838? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De LG G Pro 2 D838 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 172 gram. Met een dikte van 8.2 millimeter is het toestel niet te dik. Deze LG wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AB v2 chip met een 2,265 GHz Quad-Core processor.

De G Pro 2 D838 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2,1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 750 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 13 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 8.2 millimeter
 • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • Voldoende werkgeheugen (3 GB)
 • Met een 3200 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De LG G Pro 2 D838 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De LG G Pro 2 D838 heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de G Pro 2 D838 is geen probleem.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,9 inch touchscreen. De LG G Pro 2 D838 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 373 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Besturingssysteem

  Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
  Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
  Android 4.4 Kitkat

  Meer specificaties van de LG G Pro 2 D838
  Heb je een vraag over de LG G Pro 2 D838 dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel