LG G Pro 2 Lite LTE-A

LG G Pro 2 Lite LTE-A Black 47%
Deze telefoon is niet op voorraad
G Pro 2 Lite LTE-A: Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G(UMTS/CDMA)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.7 inch, scherp XHDPI scherm (257 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de G Pro 2 Lite LTE-A een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze LG, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG G Pro 2 Lite LTE-A:

Voor het voordeligste aanbod LG G Pro 2 Lite LTE-A GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de G Pro 2 Lite LTE-A.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG G Pro 2 Lite LTE-A kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG G Pro 2 Lite LTE-A is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 165 gram. De LG G Pro 2 Lite LTE-A wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De G Pro 2 Lite LTE-A beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 152,1 x 79,2 x 8 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8 millimeter
  • CDMA, 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen ondersteuning voor LTE/4G (vanwege de frequentie)
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG G Pro 2 Lite LTE-A ondersteunt diverse netwerken. Met de G Pro 2 Lite LTE-A kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 500 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG G Pro 2 Lite LTE-A heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de G Pro 2 Lite LTE-A is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De G Pro 2 Lite LTE-A is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG G Pro 2 Lite LTE-A beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,7 inch touchscreen. De LG G Pro 2 Lite LTE-A kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 257 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG G Pro 2 Lite LTE-A
Heb je een vraag over de LG G Pro 2 Lite LTE-A dan kun je deze hier stellen