LG GC900 Viewty Smart

LG Viewty Smart GC900 41%
GC900 Viewty Smart: 8 megapixels, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3 inch, scherp XHDPI scherm (311 ppi)

De LG GC900 Viewty Smart is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG GC900 Viewty Smart:

Voor het voordeligste aanbod LG GC900 Viewty Smart GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de GC900 Viewty Smart.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG GC900 Viewty Smart kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG GC900 Viewty Smart is een touchscreen telefoon met een gewicht van 102 gram.

De GC900 Viewty Smart beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 109 x 56 x 12 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Iets te dik met 12 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG GC900 Viewty Smart ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de GC900 Viewty Smart kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 330 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG GC900 Viewty Smart heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de GC900 Viewty Smart is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De GC900 Viewty Smart is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG GC900 Viewty Smart beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3 inch touchscreen. De LG GC900 Viewty Smart kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 311 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG GC900 Viewty Smart
Heb je een vraag over de LG GC900 Viewty Smart dan kun je deze hier stellen