LG L Series III L50 Sporty D213N

L50 47%
Deze telefoon is niet op voorraad
L Series III L50 Sporty D213N: Android 4.4, 3.1 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de L Series III L50 Sporty D213N een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze LG, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
LG De LG L Series III L50 Sporty D213N scoort 2.2 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG L Series III L50 Sporty D213N:

Voor het voordeligste aanbod LG L Series III L50 Sporty D213N GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de L Series III L50 Sporty D213N.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG L Series III L50 Sporty D213N kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG L Series III L50 Sporty D213N is een touchscreen telefoon met een gewicht van 140 gram. De LG L Series III L50 Sporty D213N wordt aangedreven door een MediaTek MT6572 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Dual-Core.

De L Series III L50 Sporty D213N beschikt over een 3,1 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 124,5 x 65,4 x 12,1 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,1 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Iets te dik met 12.1 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG L Series III L50 Sporty D213N ondersteunt diverse netwerken. Met de L Series III L50 Sporty D213N kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG L Series III L50 Sporty D213N heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de L Series III L50 Sporty D213N is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De L Series III L50 Sporty D213N is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG L Series III L50 Sporty D213N beschikt over een ingebouwde 3,1 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De LG L Series III L50 Sporty D213N kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de LG L Series III L50 Sporty D213N
Heb je een vraag over de LG L Series III L50 Sporty D213N dan kun je deze hier stellen