LG L Series III L65 D280

LG L Series III L65 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
L Series III L65 D280: Android 4.4, 5 megapixel camera, dual-core, dun, 3G/HSPA+, 1GB RAM, 4.3 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de L Series III L65 D280 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze LG, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG L Series III L65 D280:

Wij hebben alle specificaties van de LG L Series III L65 D280 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De LG L Series III L65 D280 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 118 gram. Met een dikte van 9.5 millimeter is het toestel niet te dik. Deze LG wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8210 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor.

De L Series III L65 D280 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.5 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Met een 2100 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG L Series III L65 D280 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG L Series III L65 D280 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de L Series III L65 D280 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De LG L Series III L65 D280 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 400 x 800 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 208 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de LG L Series III L65 D280
Heb je een vraag over de LG L Series III L65 D280 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel