LG Optimus L4 II E440

LG E430 Optimus L4 II 29%
Optimus L4 II E440: Android 4.1, 3.15 megapixels, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.8 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Optimus L4 II E440 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze LG, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
LG De LG Optimus L4 II E440 scoort 2.2 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG Optimus L4 II E440:

Voor het voordeligste aanbod LG Optimus L4 II E440 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de Optimus L4 II E440.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG Optimus L4 II E440 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG Optimus L4 II E440 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 125 gram. De LG Optimus L4 II E440 wordt aangedreven door een MediaTek MT6575 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,0 GHz Single-Core.

De Optimus L4 II E440 beschikt over een 3,15 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 65 x 113 x 12 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,15 megapixel camera
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 12 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG Optimus L4 II E440 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Optimus L4 II E440 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG Optimus L4 II E440 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Optimus L4 II E440 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Optimus L4 II E440 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG Optimus L4 II E440 beschikt over een ingebouwde 3,15 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,8 inch touchscreen. De LG Optimus L4 II E440 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 152 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG Optimus L4 II E440
Heb je een vraag over de LG Optimus L4 II E440 dan kun je deze hier stellen