LG Optimus L7 II P710

LG P710 Optimus L7 II Black Titan 43%
Optimus L7 II P710: Android 4.1, 8 megapixels, dual-core, dun, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.3 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Optimus L7 II P710 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze LG, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
LG De LG Optimus L7 II P710 scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG Optimus L7 II P710:

Voor het voordeligste aanbod LG Optimus L7 II P710 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de Optimus L7 II P710.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG Optimus L7 II P710 kunt overzien.

De LG Optimus L7 II is smartphone met veel mogelijkheden in de nieuwe Optimus L-serie. Deze telefoon is voorzien van een zeer helder 4,3 inch WVGA-scherm.

Apparaat & afmetingen

De LG Optimus L7 II P710 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 118 gram. De LG Optimus L7 II P710 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S4 MSM8225 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De Optimus L7 II P710 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 121,5 x 66,6 x 9,7 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.7 millimeter
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG Optimus L7 II P710 ondersteunt diverse netwerken. Met de Optimus L7 II P710 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG Optimus L7 II P710 heeft deze geheugen specificaties: 768 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Optimus L7 II P710 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Optimus L7 II P710 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG Optimus L7 II P710 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De LG Optimus L7 II P710 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de LG Optimus L7 II P710
Heb je een vraag over de LG Optimus L7 II P710 dan kun je deze hier stellen