LG Optimus L7 II P710

LG P710 Optimus L7 II Black Titan 34%
Optimus L7 II P710: Android 4.1, 8 megapixel camera, dual-core, dun, 3G/HSUPA, 4.3 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Optimus L7 II P710 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze LG, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
LG De LG Optimus L7 II P710 scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG Optimus L7 II P710:

De LG Optimus L7 II P710 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De LG Optimus L7 II P710 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 118 gram. Met een dikte van 9.7 millimeter is het toestel niet te dik. De LG Optimus L7 II P710 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S4 Play MSM8225 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De Optimus L7 II P710 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.7 millimeter
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Met een 2460 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG Optimus L7 II P710 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG Optimus L7 II P710 heeft 768 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Optimus L7 II P710 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De LG Optimus L7 II P710 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de LG Optimus L7 II P710
Heb je een vraag over de LG Optimus L7 II P710 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel