LG Spirit

LG H420 SPIRIT Black 57%
Deze telefoon is niet op voorraad
Spirit: Android 5, 8 megapixels, quad-core 64-bit, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), WiFi, BT, GPS, 4.7 inch, scherp XHDPI scherm (312 ppi)

De LG Spirit is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG Spirit:

Voor het voordeligste aanbod LG Spirit GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de Spirit.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG Spirit kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG Spirit is een touchscreen telefoon met een gewicht van 145 gram. De LG Spirit wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Spirit beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 133 x 66 x 11 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Quad-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Iets te dik met 11 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG Spirit ondersteunt diverse netwerken. Met de Spirit kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.
Android 5.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Spirit is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Spirit is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe LG Spirit beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De LG Spirit kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG Spirit
Heb je een vraag over de LG Spirit dan kun je deze hier stellen