Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch

Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch Android 5.1 GPS wit 50%
Deze telefoon is niet op voorraad
IPS 4G Phonetablet 10 inch: Android 5.1, quad-core, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 10 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch een goed toestel voor jou. De Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Lipa.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch:

Voor het voordeligste aanbod Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Lipa telefoons waaronder de IPS 4G Phonetablet 10 inch.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch kunt overzien.

De Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 702 gram. De Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch wordt aangedreven door een MediaTek MT6735 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core.

De IPS 4G Phonetablet 10 inch beschikt over een 2,1 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 193 x 176 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 125 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Quad-core processor
  • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch ondersteunt diverse netwerken. Met de IPS 4G Phonetablet 10 inch kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de IPS 4G Phonetablet 10 inch is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De IPS 4G Phonetablet 10 inch is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch beschikt over een ingebouwde 2,1 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 10 inch touchscreen. De Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 150 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch
Heb je een vraag over de Lipa IPS 4G Phonetablet 10 inch dan kun je deze hier stellen