Meizu M6s 3GB 64GB

Meizu M6s 5.7 inch Fingerprint 3GB RAM 64GB ROM Exynos 7872 Hexa core 4G Black 75%
M6s 3GB 64GB: Android 7.0, 15.9 megapixel camera, hexa-core 64-bit, vingerafdrukscanner, dun, HSDPA, 3GB RAM, Dual SIM, 5.7 inch, XHDPI scherm (282 ppi)

De M6s 3GB 64GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Meizu in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Meizu M6s 3GB 64GB:

De Meizu M6s 3GB 64GB is een Android 7.0 (Nougat) Flyme 6.0-smartphone met een gewicht van 160 gram. Met een dikte van 8 millimeter is het toestel niet te dik. De Meizu M6s 3GB 64GB wordt aangedreven door een Samsung Exynos 5 Hexa 7872 64-bit chip met deze core verdeling 2,0 GHz Dual-Core + 1,6 GHz Quad-Core.

De M6s 3GB 64GB beschikt over een 15,9 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 15,9 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
 • Snelle 64-bit Hexa-core processor
 • Vingerafdrukscanner voor snel ontgrendelen
 • Niet te dik met 8 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 7.0 (Nougat) Flyme 6.0
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
 • Dual SIM

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Meizu M6s 3GB 64GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Meizu M6s 3GB 64GB heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de M6s 3GB 64GB is geen probleem.
  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar leuke filmpjes.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,7 inch touchscreen. De Meizu M6s 3GB 64GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1440 pixels. Met 282 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Besturingssysteem

  Android 7.0 (Nougat). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

  • Ondersteuning voor VR met Google Daydream
  • Multi-window support
  • Direct reageren op berichten zonder je openstaande applicatie te verlaten
  • Nieuw snelle instellingen menu
  • Gebundelde notificaties
  • Verbeterde standbytijd
  • Betere prestaties

  Android 7

  Meer specificaties van de Meizu M6s 3GB 64GB
  Heb je een vraag over de Meizu M6s 3GB 64GB dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel


  Meizu M6s 3GB 64GB los toestel kopen