Meizu MEILAN U10 2GB 16GB

Meizu Authentic MEIZU Meilan U10 5 69%
Deze telefoon is niet op voorraad
MEILAN U10 2GB 16GB: YunOS 5.1, 13 megapixel camera, octa-core 64-bit, dun, HSDPA/4G+ (tot 300 Mbit/s), 2GB RAM, Dual SIM, 5.0 inch, HD scherm (293 ppi)

De MEILAN U10 2GB 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Meizu in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Meizu MEILAN U10 2GB 16GB:

Wil je meer weten over de Meizu MEILAN U10 2GB 16GB? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Meizu MEILAN U10 2GB 16GB is een Alibaba YunOS 5.1.1-smartphone met een gewicht van 139 gram. Met een dikte van 7.9 millimeter is het toestel niet te dik. De Meizu MEILAN U10 2GB 16GB wordt aangedreven door een MediaTek MT6750 64-bit chip met een 1,5 GHz Octa-Core processor.

De MEILAN U10 2GB 16GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • 64-bit Octa-core processor
  • Niet te dik met 7.9 millimeter
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Alibaba YunOS 5.1.1
  • HSDPA, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 2760 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Meizu MEILAN U10 2GB 16GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Meizu MEILAN U10 2GB 16GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de MEILAN U10 2GB 16GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Meizu MEILAN U10 2GB 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Alibaba YunOS 5.1.1 draait rond het idee om cloud-functionaliteit voor mobiele apparaten. Volgens het bedrijf, zal YunOS 5.1.1 voorzien zijn van cloud-based e-mail, web search, weer updates en GPS-navigatie-instrumenten. Daarnaast zal de YunOS 5.1.1 diensten gespreksgegevens, tekstberichten en foto's in de cloud voor de toegang over andere apparaten, zoals personal computers te synchroniseren en op te slaan. Alibaba zegt dat het 100 GB aan opslagruimte zal bieden aan klanten bij de lancering. De Aliyun zou kunnen gebruikers toegang krijgen tot applicaties vanaf het web, in plaats van te downloaden apps om hun apparaten.
YunOS 5.1.1 is een gevorkte versie van Googles open-source Android besturingssysteem. De Aliyun app store heeft veel illegaal gekopieerde Android applicaties, waaronder veel van Google.

Meer specificaties van de Meizu MEILAN U10 2GB 16GB
Heb je een vraag over de Meizu MEILAN U10 2GB 16GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel