MEMUP SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB

MEMUP SlidePad NG 808DC tablet WiFi - 8 GB 44%
Deze tablet is niet op voorraad
SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB: Android 4.1, 405 gram, 3.2 megapixel camera, dual-core, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze MEMUP, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de MEMUP SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB:

Ook voor beste MEMUP SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB tablet informatie kun je hier terecht! De SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de MEMUP SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB kunt overzien.

De MEMUP SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 405 gram.

De SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Met een 4500 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De MEMUP SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De MEMUP SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De MEMUP SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 160 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de MEMUP SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB
Heb je een vraag over de MEMUP SlidePad NG 808DC WiFi - 8 GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel