Microsoft Lumia 950

Lumia 950 Zwart 69%
Lumia 950: Windows 10 Mobile, 20.1 megapixel camera, hexa-core, dun, HSDPA, VoLTE, 3GB RAM, 5.2 inch, HD scherm (564 ppi)

De Lumia 950 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Microsoft in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Microsoft Lumia 950:

Lees hieronder de beschrijving en wie weet is de Microsoft Lumia 950 wel wat voor jou!

De Microsoft Lumia 950 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 150 gram. Met een dikte van 8.2 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Microsoft wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 808 MSM8992 chip met deze core verdeling 0,933 GHz Dual-Core + 1,82 Ghz Quad-Core.

De Lumia 950 beschikt over een 20,1 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 380 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 20,1 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • Hexa-core processor
 • Niet te dik met 8.2 millimeter
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 10 Mobile
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • Voice over LTE (VoLTE) en/of Voice over WiFi (VoWiFi) ondersteuning (afhankelijk van de provider)
 • Voldoende werkgeheugen (3 GB)
 • Deze telefoon is supersnel (draadloos) op te laden

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Microsoft Lumia 950 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Microsoft Lumia 950 heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128GB. Er is een USB-C aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 950 is geen probleem.

  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,2 inch touchscreen. De Microsoft Lumia 950 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 564 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Besturingssysteem

  Windows 10 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft wat eind 2015 zal uitkomen. Met Windows 10 moet ht nog makkelijker zijn om de telefoon te koppelen met de computer. Windows 10 Mobile is een compleet nieuw gebouwde versie en zal nog intuitiever werken dan versie 8. We verwachten meer nieuws in de komende maanden
  Windows 10 Mobile

  Meer specificaties van de Microsoft Lumia 950
  Heb je een vraag over de Microsoft Lumia 950 dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel


  Microsoft Lumia 950 los toestel kopen