Motorola Backflip MB300

Motorola Backflip MB300 AT&T branded 34%
Backflip MB300: Android 1.5, 5 megapixels, QWERTY, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), slider, WiFi, BT, GPS, 3.1 inch

De Motorola Backflip MB300 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Motorola Backflip MB300 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Motorola.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Backflip MB300:

Voor het voordeligste aanbod Motorola Backflip MB300 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Motorola telefoons waaronder de Backflip MB300.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Motorola Backflip MB300 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Motorola Backflip MB300 is een Android 1.5 (Cupcake)-smartphone met een gewicht van 133 gram. De Motorola Backflip MB300 wordt aangedreven door een Qualcomm MSM7201A chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 528 MHz Single-Core.

De Backflip MB300 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 108 x 53 x 15,3 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • Volledig QWERTY toetsenbord
 • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
 • WiFi
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er is 512 MB opslagcapaciteit beschikbaar. Dit is kan snel leiden tot een volle telefoon.
 • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
 • Geen FM-radio
 • Oud besturingssysteem: Android 1.5 (Cupcake)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Backflip MB300 ondersteunt diverse netwerken. Met de Backflip MB300 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 330 minuten.

Besturingssysteem


Android 1.5 (Cupcake) is een oude versie van het Android besturingssysteem. mobiele-telefoons.nl raadt aan om te kijken naar nieuwere versies, deze wordt niet meer ondersteund of geupdate.
Android 1.5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Backflip MB300 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 256 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Backflip MB300 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Backflip MB300 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Motorola Backflip MB300 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,1 inch touchscreen. De Motorola Backflip MB300 kan tot 265 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 186 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Motorola Backflip MB300
Heb je een vraag over de Motorola Backflip MB300 dan kun je deze hier stellen