Motorola Defy

Motorola Defy Black 26%
Defy: Android 2.1, 5 megapixel camera, 3G/HSUPA, 3.7 inch, XHDPI scherm (265 ppi)

De Motorola Defy is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Motorola.
Motorola De Motorola Defy scoort 4.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Defy:

De Motorola Defy wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Motorola Defy is een Android 2.1 (Eclair) met MOTOBLUR-smartphone met een gewicht van 118 gram. Met een dikte van 13 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen.

De Defy beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 240 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Met een 1540 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Iets te dik met 13 millimeter
  • Oud besturingssysteem: Android 2.1 (Eclair) met MOTOBLUR
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Defy ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Defy . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Defy is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,7 inch touchscreen. De Motorola Defy kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 265 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem


Android 2.1 (Eclair). Een oude versie van android, wel heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden. Alleen is deze versie langzamer dan de opvolgers.
Android 2.1

Meer specificaties van de Motorola Defy
Heb je een vraag over de Motorola Defy dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel