Motorola ES400

Motorola ES400 Black 32%
Deze telefoon is niet op voorraad
ES400: Windows Mobile 6.5, 3.2 megapixels, QWERTY, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), Candybar formaat, WiFi, BT, GPS, 3 inch, scherp XHDPI scherm (267 ppi)

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Motorola ES400 een goed toestel voor jou. De Motorola ES400 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Motorola ES400 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Motorola.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola ES400:

Voor het voordeligste aanbod Motorola ES400 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Motorola telefoons waaronder de ES400.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Motorola ES400 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Motorola ES400 is een Microsoft Windows Mobile 6.5.3 Professional-smartphone met een gewicht van 156 gram.

De ES400 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 129 x 60 x 16 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • WiFi

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola ES400 ondersteunt diverse netwerken. Met de ES400 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Besturingssysteem

Windows Mobile 6.5 is de laatste versie van Windows Mobile voor de GSM. Inmiddels is Windows Mobile tot 6.5 overgegaan op versie 7.
In Windows Mobile 6.5 zitten onder andere deze functionaliteiten: e-mail, agenda, taken en contactpersonenlijst (Outlook/Exchange). Bekijken en bewerken van Word, Excel en PowerPoint bestanden.
Microsoft Pocket Internet Explorer,Windows Live Messenger Mobile en draadloze communicatie via wifi, bluetooth, infrarood en UMTS.
Windows Mobile 6.5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola ES400 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de ES400 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De ES400 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Motorola ES400 beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3 inch touchscreen. De Motorola ES400 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 640 x 480 pixels. Met 267 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Motorola ES400
Heb je een vraag over de Motorola ES400 dan kun je deze hier stellen