Motorola Gleam+

Motorola Gleam+ Dark Silver 13%
Deze telefoon is niet op voorraad
Gleam+: klaptoestel, FM-radio, BT, 2.8 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Motorola Gleam+ een goed toestel voor jou. De Motorola Gleam+ is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Motorola.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Gleam+:

Voor het voordeligste aanbod Motorola Gleam+ GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Motorola telefoons waaronder de Gleam+.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Motorola Gleam+ kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Motorola Gleam+ is een clamshell telefoon met een gewicht van 105 gram.

De Gleam+ beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 107 x 53 x 14 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 417 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Gleam+ ondersteunt 900, 1800 Mhz netwerken. Met de Gleam+ kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 290 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Gleam+ heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 16GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Gleam+ is geen probleem.

Multimedia

Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Motorola Gleam+ beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,8 inch touchscreen. De Motorola Gleam+ kan tot 256.000 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 400 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 167 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Motorola Gleam+
Heb je een vraag over de Motorola Gleam+ dan kun je deze hier stellen