Motorola Moto G5 Plus 32GB

Moto G Plus (5th Gen.) 32 GB Gold 77%
Moto G5 Plus 32GB: Android 7.0, 12 megapixel camera, octa-core 64-bit, dun, HSDPA/4G+ (tot 400 Mbit/s), 5.2 inch, HD scherm (424 ppi)

De Moto G5 Plus 32GB is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Motorola in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Motorola De Motorola Moto G5 Plus 32GB scoort 4.6 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Moto G5 Plus 32GB:

De Motorola Moto G5 Plus 32GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 145 gram. Met een dikte van 9.7 millimeter is het toestel niet te dik. De Motorola Moto G5 Plus 32GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 625 MSM8953 64-bit chip met deze core verdeling 2,02 GHz Octa-Core.

De Moto G5 Plus 32GB beschikt over een 12 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 12 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • 64-bit Octa-core processor
 • Niet te dik met 9.7 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 7 (Nougat)
 • HSDPA, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Motorola Moto G5 Plus 32GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Motorola Moto G5 Plus 32GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Moto G5 Plus 32GB is geen probleem. Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar leuke filmpjes.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,2 inch touchscreen. De Motorola Moto G5 Plus 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 424 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Besturingssysteem

  Android 7.0 (Nougat). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

  • Ondersteuning voor VR met Google Daydream
  • Multi-window support
  • Direct reageren op berichten zonder je openstaande applicatie te verlaten
  • Nieuw snelle instellingen menu
  • Gebundelde notificaties
  • Verbeterde standbytijd
  • Betere prestaties

  Android 7

  Meer specificaties van de Motorola Moto G5 Plus 32GB
  Heb je een vraag over de Motorola Moto G5 Plus 32GB dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel


  Motorola Moto G5 Plus 32GB los toestel kopen