Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB

Motorola Moto X 16GB (2014) Black 72%
Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB: Android 4.4, met update naar 6.0, 12 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, 5.1 inch, HD scherm (432 ppi)

Motorola De Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB scoort 4.6 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Reviews

Totaal
4.6 van 5
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
5
Design
5
beoordeeld door | | Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB
De gemiddelde beoordeling voor de Moto X+1 XT1097 16GB is 4.6/5

Pluspunten
Snelheid en prestaties Gebruiksgemak Design Batterij Camera, wordt bij Motorola vaak als negatief beschreven maar klopt echt niet
Minpunten
op het moment van aankoop enkel universele beschermhoesjes beschikbaar. uitgaande emails worden in Times New Roman gestuurd, lijkt niet mogelijk om aan te passen maar dit is voor ieder Android toestel blijkbaar zo.
Bekijk de laatste reviews op Coolblue

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design