Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB

Motorola Moto X 16GB (2014) Black 72%
Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB: Android 4.4, met update naar 6.0, 12 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, 5.1 inch, HD scherm (432 ppi)

De Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Motorola in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Motorola De Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB scoort 4.6 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB:

Wij hebben alle specificaties van de Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 145 gram. Met een dikte van 8.1 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Motorola wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC v3 chip met een 2,457 GHz Quad-Core processor.

De Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB beschikt over een 12 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2,1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 6.0
  • 12 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.1 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 2900 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar leuke filmpjes.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,1 inch touchscreen. De Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 432 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 6.0.

Meer specificaties van de Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB
Heb je een vraag over de Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Motorola Moto X 2. Gen. Moto Maker 16GB los toestel kopen