Motorola Motoluxe XT615

Motorola MotoLuxe Black 28%
Deze telefoon is niet op voorraad
Motoluxe XT615: Android 2.3, 8 megapixels, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch, scherp XHDPI scherm (245 ppi)

De Motorola Motoluxe XT615 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Motorola.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Motoluxe XT615:

Voor het voordeligste aanbod Motorola Motoluxe XT615 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Motorola telefoons waaronder de Motoluxe XT615.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Motorola Motoluxe XT615 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Motorola Motoluxe XT615 is een Android 2.3.7 Gingerbread-smartphone met een gewicht van 124 gram. De Motorola Motoluxe XT615 wordt aangedreven door een Qualcomm MSM7227A-0 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 800 MHz Single-Core.

De Motoluxe XT615 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 118 x 61 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 110 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.3.7 Gingerbread
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Motoluxe XT615 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Motoluxe XT615 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Motoluxe XT615 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Motoluxe XT615 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Motoluxe XT615 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Motorola Motoluxe XT615 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Motorola Motoluxe XT615 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 245 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Motorola Motoluxe XT615
Heb je een vraag over de Motorola Motoluxe XT615 dan kun je deze hier stellen