MyPhone 8870

MyPhone 8870 Zwart 11%
Deze telefoon is niet op voorraad
8870: FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, 3 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de MyPhone 8870 een goed toestel voor jou. De MyPhone 8870 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze MyPhone.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de MyPhone 8870:

Voor het voordeligste aanbod MyPhone 8870 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van MyPhone telefoons waaronder de 8870.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de MyPhone 8870 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De MyPhone 8870 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 96 gram.

De 8870 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 103 x 52 x 14 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1440 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Iets te dik met 14 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning (alleen WiFi)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De MyPhone 8870 ondersteunt 900, 1800 Mhz netwerken. Met de 8870 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De MyPhone 8870 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 8870 is geen probleem.

Multimedia

De 8870 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De MyPhone 8870 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3 inch touchscreen. De MyPhone 8870 kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 133 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de MyPhone 8870
Heb je een vraag over de MyPhone 8870 dan kun je deze hier stellen