Nokia 1110

Nokia 1110 - Donker Bruin 31%
1110: Candybar formaat, 1.4 inch

Lekker bellen en verder geen poespas, dan kun je de Nokia 1110 overwegen. Want we hebben de camera nog niet gevonden. De Nokia 1110 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia 1110:

Voor het voordeligste aanbod Nokia 1110 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de 1110.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia 1110 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia 1110 is een candybar telefoon met een gewicht van 80 gram. De Nokia 1110 wordt aangedreven door een MAD2WD1 chip met deze core verdeling 13 MHz.

De afmetingen van de telefoon zijn 104 x 44 x 17 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 380 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen FM-radio
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia 1110 ondersteunt 900, 1800 Mhz netwerken. Met de 1110 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Met de Nokia 1110 kun je SMS'jes ontvangen en versturen, er is geen ondersteuning voor MMS, ofwel multimedia berichten. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 320 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 4 MB werkgeheugen.

Multimedia

We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevonden.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 1,4 inch touchscreen. De Nokia 1110 kan tot Monochrome kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 96 x 95 pixels. Dit LDPI (Low density) scherm heeft een scherpte van 96 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia 1110
Heb je een vraag over de Nokia 1110 dan kun je deze hier stellen