Nokia 130 Dual SIM

Nokia 130 Dual-SIM black 15%
130 Dual SIM: Symbian Series 30, Candybar formaat, FM-radio, Dual SIM, BT, 1.8 inch

Lekker bellen en verder geen poespas, dan kun je de Nokia 130 Dual SIM overwegen. Want we hebben de camera nog niet gevonden. De Nokia 130 Dual SIM is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia 130 Dual SIM:

Voor het voordeligste aanbod Nokia 130 Dual SIM GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de 130 Dual SIM.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia 130 Dual SIM kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia 130 Dual SIM is een candybar telefoon met een gewicht van 68 gram.

De afmetingen van de telefoon zijn 106 x 46 x 14 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 625 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Nokia OS Series 30
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia 130 Dual SIM ondersteunt 900, 1800 Mhz netwerken. Met de 130 Dual SIM kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 780 minuten.

Besturingssysteem

Series 30 is het eenvoudigste besturingssysteem van Nokia. Deze zit alleen op telefoons die gemaakt zijn om te bellen en waar je verder niet veel meer mee kunt doen.
Symbian Series 30

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia 130 Dual SIM heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 4 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 130 Dual SIM is geen probleem.

Multimedia

De 130 Dual SIM is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. .

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 1,8 inch touchscreen. De Nokia 130 Dual SIM kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 128 x 160 pixels. Dit LDPI (Low density) scherm heeft een scherpte van 114 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia 130 Dual SIM
Heb je een vraag over de Nokia 130 Dual SIM dan kun je deze hier stellen