Nokia Lumia 630

NOKIA (4.5 ) Smartphone Windows Phone OS 8 Oranje 56%
Lumia 630: Windows Phone 8.1, 5 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), WiFi, BT, GPS, 4.5 inch

De Nokia Lumia 630 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.
Nokia De Nokia Lumia 630 scoort 4.1 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Lumia 630:

Voor het voordeligste aanbod Nokia Lumia 630 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de Lumia 630.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia Lumia 630 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia Lumia 630 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 134 gram. De Nokia Lumia 630 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Lumia 630 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 129,5 x 66,7 x 9,2 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9.2 millimeter
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Microsoft Windows Phone 8.1
 • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Nokia Lumia 630 ondersteunt diverse netwerken. Met de Lumia 630 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 790 minuten.

  Besturingssysteem

  Windows Phone 8.1 is het nieuwste update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
  Windows Phone 8.1

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Nokia Lumia 630 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 630 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Nokia Lumia 630 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 218 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

  Meer specificaties van de Nokia Lumia 630
  Heb je een vraag over de Nokia Lumia 630 dan kun je deze hier stellen


  Nokia Lumia 630 los toestel kopen